Termékeink

Az eldobható műanyag zacskók helyett. Könnyű, légáteresztő anyagból készült behúzós bevásárló zsák, mellyel az egyszer használatos műanyag zacskók környezettudatos módon kiválthatók. Zöldség, gyümölcs, pékáru vásárlásához vagy kiválóan használható tárolásra. Újra és újra és újra...
Eldobható dísztáska vagy műanyag zacskó helyett. Borok, italos palackok stílusos ajándékozáshoz, tárolásához tökéletes környezetbarát megoldás a boros vászontáska. Tartós, természetes anyagú, ötletes. Egyedileg is logózható.
Egyedi, bélelt vászonzsák kenyerek és pékáruk vásárlásához és tárolásához az egyszerhasználatos nejlonzacskók helyett. A PUL anyaggal bélelt pamut zsákban friss marad a pékáru és elkerülhető a penészedés.
Natúr zsinóros vászonzsák a mindennapi használathoz , a műanyag zacskók zero waste, műanyagmentes alternatívájaként. Zöldség, gyümölcs, magvak vásárlásához vagy tárolásra a háztartásokban, irodában sokoldalúan használható.
Prémium minőségű környezetbarát kompakt hűtőtáska 100% természetes vászon borítással az eldobható hőtartó zacskók és nejlontáskák helyett. Tökéletes a mindennapokban edéd, uzsonna tároláshoz; ételek, italok hűvösen tartásához kirándulás, kempingezés, grillezés során. Télen is kiválóan használható melegentartó táskának.
Az egyszer használatos műanyag zacskók helyett. A környezettudatos gondolkodás és életforma alapdarabja a hosszúfüles vászontáska 100% pamutból a mindennapi használathoz. Klasszikus kedvencünk tökéletes és tartós alternatívája az egyszer használatos műanyag és papír táskáknak.
Műanyag dobozok és nejlontáskák helyett Az EcoSack „Szelektív” papírzsákok a mindennapi tárolás és hulladékgyűjtés egy új alternatíváját jelentik a rendetlenség, műanyag zacskók, nehéz dobozok helyett.
Műanyag dobozok és nejlontáskák helyett Az EcoSack „Kacat” papírzsákok a mindennapi tárolás egy új alternatíváját jelentik a rendetlenség, műanyag zacskók, nehéz dobozok helyett.
Műanyag zacskók helyett. Környezettudatos kétrétegű kenyeres zsák, mely hosszabban tartja frissen a kenyereket. Használatával kevesebb pékárut kell kidobni, kevesebb műanyag zacskót kell használni és akár a vásárláshoz is magunkkal vihetjük.
Az eldobható műanyag táskák helyett. A szalagfüles papírtáskák a legelterjedtebb megoldások a környezetbarát táska csomagolásokat illetően az egyszer használatos műanyag táskák helyett: egyszerű, de mégis strapabíró felépítés, széles méretválaszték, könnyű nyomtathatóság és kedvező költségek jellemzik.
Az eldobható műanyagzacskók helyett. A papírtasak széles felhasználási területének köszönhetően egyike napjaink legalapvetőbb környezetbarát csomagolástechnikai termékeinek. Típusától függően lehet élelmiszer, aprócikkek, ajándék, stb. csomagolására használni. Esztétikus és környezetkímélő megoldás, mely reklámhordozóként is kiválóan funkcionálhat.
Az eldobható műanyag táskák helyett. Tartós, nem-szőtt (non-woven), könnyű, többször használatos textil bevásárló táska, 4-8 kg teherbírással az eldobható műanyagtáskák helyett. Változatos méret és színvilág, egyedi igények tökéletesen megvalósíthatók.
Az eldobható nagyméretű műanyag táskák helyett Tartós, nagy teherbírású szőtt (woven) laminált polipropilén bevásárlótáska az eldobható műanyag táskák helyett. Változatos méret és színvilág, egyedi igények tökéletesen megvalósíthatók.
Az eldobható, egyszer használatos nejlonzacskók helyett. Magas minőségű, funkcionális táskák újragondolva: praktikus, összehajtható, kis helyigényű kivitelben. Bevásárláshoz, utazáshoz az eldobható nejlonzacskók helyett.

Hogyan tudunk segíteni?

Szakértő kollégáink kérdéseire választ adnak.

Raktár termékeinket akár azonnal átveheti telephelyünkön.

Termékeink egyedi logózásában is segítünk

Tapasztalt kollégáink válaszolnak minden kérdésre.

Raktártermékeinket akár 1 nap alatt kiszállítjuk.

Háztól házig szolgáltatást biztosítunk, Önnek semmit nem kell tennie.

Saját raktárkészlettel rendelkezünk több 1000 féle termékből.

Kérdezzen minket, kérje ajánlatunkat, segítünk. Az Ön céljai és elképzelései alapján javaslatokat teszünk.
Hunyadi Vivien
Értékesítő, termékfelelős
Telefonszám:
+36 30 383 7589

E-mail cím:
sales@hunsack.hu
Osváth Dalma
Értékesítő, termékfelelős
Telefonszám:
+36 20 940 7111

E-mail cím:
sales3@hunsack.hu
2142 Nagytarcsa, Kármán Tódor utca 1.